HomeReceptenRecept van Gwenn (HHB): polonaise

Recept van Gwenn (HHB): polonaise

gardegardegardegarde Meesterbakker
Afbeelding van Recept van Gwenn (HHB): polonaise
garde Bereiden

2 uur en 30 minuten

Wachten

3 uur en 30 minuten

Bakken

1 uur en 55 minuten

Deze Hollandse variant op de Franse polonaise is een bijzondere combinatie van smaken en texturen. Gwenn vulde ‘m met crème diplomate, madeleinebiscuit, citroencrémeux, een friszure frambozensaus en verse aardbeien en frambozen. Kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat!

garde Bereiden

2 uur en 30 minuten

Wachten

3 uur en 30 minuten

Bakken

1 uur en 55 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer